PREPORUČITE:

27.07.2012.

Zarada popunjavanjem anketa

Napomena: Dole navedeni linkovi za popunjavanje anketa uglavnom slabo plaćaju za naše prostore i ima malo anketa. Napravio sam sistem koji bi finkcionisao na našim prostorima. Ko je zainteresovan nek se pridruži grupi. Pogledajte detalje u tekstu: Čitanje mejlova

#################################################

Jedan od najboljih načina da zaradite novac na internetu jeste popunjavanje anketa. Kompanije za istraživanje tržišta su plaćene od priozvođača i prodavaca da analiziraju tržište i prikupe informacije od potrošača. Najjednostavnije i najjeftinije istraživanje tržišta se radi upravo anketiranjem potrošača.

Neke kompanije za istraživanje tržišta svoj profit dele sa učesnicima u anketiranju. Iako su veliki broj sajtova koji plaćaju po anketi prevara, postoje kompanije koje Vam plaćaju za mišljenje.

Na internetu sam našao ovaj spisak kompanija koje plaćaju za popunjavanje anketa. U komentaru ostavite Vaše iskustvo sa ovim sajtovima ukoliko se opredelite za ovakav način zarade.

http://www.rewardingways.com

http://www.AWSurveys.com

http://www.CashCrate.com

http://www.InboxDollars.com/

http://www.TreasureTrooper.com

Ukoliko nađete neke nove sajtove koji provereno plaćaju, bili bismo zahvalni da takvu informaciju podelite sa čitaocima bloga. Lepo bi bilo da napravimo bazu proverenih sajtova.

Preporučujemo tekst:
POPONJAVANJE ANKETA - ALTERNATIVA

1 komentar:

Damir Moslavac kaže...

Ovo Je Provjereno Dobar Sistem Zarade.
Preporučite Druge I Zaradite 25$.
Posao koji je u kratko vrijeme zaludio cijeli svijet.
http://DamirBusiness.MyOpportunityPlus.com