PREPORUČITE:

26. 12. 2012.

Profit Clicking zarada + 1000 posetilaca za sajt

Profit Clicking omogućava zaradu kupovinom oglasnih paketa koji vrede 10$. Kada se logujete na Profit Clicking dobijate bonus od 10$ koji možete odmah iskoristiti za kupovinu prvog oglasnog paketa.

Kada kupite oglasni paket svakim radnim danom ćete zarađivati 2% od vrednosti paketa, odnosno 0,20$. Vikendom je zarada manja i iznosi 1%, odnosno 0,10$.

Uz kupovinu oglasnog paketa dobijate i 1000 posetilaca za Vaš sajt. Ovo treba svakako iskoristiti u samom startu. Znači, dovoljno je da se ulogujete na Profit Clicking, aktivirate oglasni paket i ubacite sajt na kome ćete dobiti 1000 posetilaca.

Ukratko o zaradi
Da biste dobili onih 2%, odnosno 1% vikendom, potrebno je pogledati bar 3 websajta dnevno. U meniju izaberite opciju DASHBOARD i u delu MY TRAFFIC STATS kliknite na VIEW WEBSITES. Da napomenem da se oglasni paket kupuje na period od 45 dana, a zarada je 15$ za jedan paken od 10$. Dakle ulažete 10$, a dobijete 15$. Za početak počnite sa bonusom od 10$ koji dobijate pri logovanju. Međutim, da biste nastavili sa zarađivanjem potrebno je uložiti novac, što je mana ovakvog sistema i potrebno je privući što više drugih ljudi koji bi ulagali novac kupujući oglasne pakete. Zaradu možete podići preko Payza sistema kad sakupite 250$. Za divno čudo Payza radi i u Srbiji :-)

1000 posetilaca
Nakon logovanja i aktivacije paketa izaberite opciju DASHBOARD i u delu TRAFFIC EXCHANGE dodajte link ka Vašem sajtu klikom na ADD URL.

ULOGUJTE SE NA PROFIT CLICKING!

Vaša iskustva sa ovim sistemom slobodno podelite sa nama.

Nema komentara: