PREPORUČITE:

22. 01. 2012.

WazzUB zarada


Svake decenije se u Internet Svetu dogodi po neko veliko otkriće. Predhodnih decenija to su bili Yahoo, Google, Skype, Twitter, Facebook. Ovu deceniju će obeležiti jedna kompanija koja će zasigurno nadmašiti sve navedene.


Pitate se kako je moguće zaraditi ako je besplatno članstvo u ovom programu, kako kompanija zarađuje. Wazzub naravno zarađuje kao i Google, od reklama. Reč je o ogromnim zaradama, nezamislivim (radi se o milijardama) a 50% tih zarade ide svima koji sada postanu članovi i izgrade tim do 9.aprila.
ULOGUJTE SE BESPLATNO

Princip zarade je sledeći: zarada se prostire na 5 nivoa i možete zaraditi po 1$ mesečno od svakog člana na svih 5 nivoa, dakle od članova koje ste uveli Vi, ali i koje su uveli Vaši članovi, njihovi članovi i tako dalje 5 nivoa u dubinu. Dakle ako uvedete samo 5 članova što je neverovatno lako i svi ostali članovi takođe uvedu po 5 članova, vaša mesečna zarada bi iznosila 3.905$!
I to samo na osnovu Vašeg rada do aprila, dobijate isplatu svakog meseca od 9.aprila pa nadalje! Zaista neverovatno. A veoma je lako uvoditi članove jer će svi želeti da postanu deo ovog fenomenalnog programa zato što je potpuno BESPLATNO a možete zarađivati zaista puno novca. Biće veoma lako svima da uvedu 10, 20 pa i više članova a onda je potencijalna zarada OGROMNA!
Wazzub ima realne šanse da postane veoma uspešna kompanija što će i svim članovima obezbediti veliku mesečnu zaradu, a sve što trebate da uradite je da postanete član potpuno besplatno, da izgradite svoj tim do 9.aprila 2012, što će biti lako i u čemu ćemo Vam mi pomoći, trebate samo da pratite jednostavna uputstva, i trebate 9.aprila kada kompanija lansira svoj program da postavite njihovu stranicu za svoju početnu stranicu u pretraživaču. I to je to, od 9.aprila će vam stizati MESEČNO velika zarada hteli Vi to ili ne.
Ovo je prilika koju zaista ne smete propustiti!

ULOGUJTE SE BESPLATNO

Broj komentara: 9:

Anonimno kaže...

Slicna stvar je i sa kompanijom GDI koja se bavi prodajom domena.Odlicna i sigurna zarada.
www.kakoseobogatiti.ws

Rasadnik Gojković kaže...

Za administratora:
Postavite link Vašeg Bloga i kratak opis
u besplatnu BLOG LISTU

Ako zelite dodajte negde link ka mom web sajtu
POSAO KOD KUCE

Hot kaže...

nekoliko dobrih nacina za zaradu pogledajte ovde http://lova-ivblog.blogspot.com/
javite se za razmenu linkova ako zelite na biljanaiguga@gmail.com

Alen kaže...

Da li ste zainteresovani za ozbiljniju razmenu. Na primer na pocetnoj stranici? Ovde ima bar desetak postova sa pr1 i sigurno jedan sa pr3. Sta mozete da ponudite za termin 'posao od kuce'?

Anonimno kaže...

Želite Redovne Mjesečne Prihode?Zaradite odlične mjesečne prihode koji će se povećavati iz mjeseca u mjesec. Krenite sada!http://alenmema.stiforphr.com

Sasa kaže...

Evo naleteo sam na nesto s cim mozete veoma dobro da zaradite od kuce.
Kompanija je nova, prijava je apsolutno besplatna. Sve informacije
na srpskom imate na linku:

http://wazzubregistration.webs.com/

Anonimno kaže...

Posao je odlican, ne bi trebalo da je prevara
http://signup.wazzub.info/?lrRef=8b5d1

FileBox kaže...

Trazite siguran posao, Unosan biznis ili Unosan posao?
Zarada preko interneta je postala HIT u svijetu
Zelite li nam se pridruziti? Info BESPLATNO!http://mojnetposao.weebly.com/

Anonimno kaže...

Da li želite promene? Odgovor na ovo pitanje znate samo Vi. Ako je Vaš odgovor DA onda pokušajte da razmislite kako ćete to realizovati. Ja ću pokušati da Vam pomognem preko ovog linka
http://dusko62.MyOpportunityPlus.com
Informacije su besplatne, a odluka je samo Vaša.