PREPORUČITE:

26. 12. 2012.

Profit Clicking zarada + 1000 posetilaca za sajt

Profit Clicking omogućava zaradu kupovinom oglasnih paketa koji vrede 10$. Kada se logujete na Profit Clicking dobijate bonus od 10$ koji možete odmah iskoristiti za kupovinu prvog oglasnog paketa.

Kada kupite oglasni paket svakim radnim danom ćete zarađivati 2% od vrednosti paketa, odnosno 0,20$. Vikendom je zarada manja i iznosi 1%, odnosno 0,10$.

Uz kupovinu oglasnog paketa dobijate i 1000 posetilaca za Vaš sajt. Ovo treba svakako iskoristiti u samom startu. Znači, dovoljno je da se ulogujete na Profit Clicking, aktivirate oglasni paket i ubacite sajt na kome ćete dobiti 1000 posetilaca.

Ukratko o zaradi
Da biste dobili onih 2%, odnosno 1% vikendom, potrebno je pogledati bar 3 websajta dnevno. U meniju izaberite opciju DASHBOARD i u delu MY TRAFFIC STATS kliknite na VIEW WEBSITES. Da napomenem da se oglasni paket kupuje na period od 45 dana, a zarada je 15$ za jedan paken od 10$. Dakle ulažete 10$, a dobijete 15$. Za početak počnite sa bonusom od 10$ koji dobijate pri logovanju. Međutim, da biste nastavili sa zarađivanjem potrebno je uložiti novac, što je mana ovakvog sistema i potrebno je privući što više drugih ljudi koji bi ulagali novac kupujući oglasne pakete. Zaradu možete podići preko Payza sistema kad sakupite 250$. Za divno čudo Payza radi i u Srbiji :-)

1000 posetilaca
Nakon logovanja i aktivacije paketa izaberite opciju DASHBOARD i u delu TRAFFIC EXCHANGE dodajte link ka Vašem sajtu klikom na ADD URL.

ULOGUJTE SE NA PROFIT CLICKING!

Vaša iskustva sa ovim sistemom slobodno podelite sa nama.

4 komentara:

Hot kaže...

Ako zelite da da ulozite nesto novca u kupovinu akcija,evo predlogahttps://uinvest.com.ua/?amigosid=44761.....akcije koje se nude su tipa udela u hotele,proizvodnu celika,svinja,alkohola,hotelskih kompleksa,koji se nalaze u Ukrajini,Kanadi,Slovackoj,Arabiji.... inace sajt je registrovan u Americi i prema podacima za OTKRIVANJE SCAM SAJTOVA...pokazatelji kazu 100%siguram sto je jako vazno....vasa ulaganja mogu biti od 11$ pa do nekoliko hiljada....ulaganja se svode na mesecnu isplatu dobiti na sedam godina ili vise zavisno od biznisa u koji ulazete...pogledajte i procenite samihttps://uinvest.com.ua/?amigosid=44761 imate podrsku 24 sata na sajtu uinvesta,kao i cetova na svim jezicima u svakom renutku se na sajtu nalazi preko 300ulagaca...pitajte za iskustva pre nego se upustite u posao ....Takodje ako kupite neku od akcija cak i najmanju od dvanaest dolara obavezno ostavite svoje podatke tacno jer ce vam na kucnu adresu stici sertifikat o vlasnistvu kupljene akcije

Blogger kaže...

On EasyHits4U you can earn free advertising credits by visiting other website-ads from a account base of over 1,200,000 accounts. Earn credits faster with a view per view model.

Blogger kaže...

Want to join additional affiliate networks?
Visit this affiliate directory to look at the ultimate list of affiliate networks.

Blogger kaže...

Accelerate Your Business! Advertise on the most popular PTC & TE websites with a single purchase. TrafficHeap.