PREPORUČITE:

31. 12. 2012.

Vaš privi sajt - sajt za razmenu linkova

U ovom primeru će biti opisano kako da napravite svoj sajt za razmenu linkova. tj. svoj direktorijum linkova. Najbolje je imati 10-ak ovakvih sajtova na različitim poddomenima sa kojih kasnije možete prodavati beklinkove. Paket od 10-tak beklinkova može vredeti između 5$ i 20$, pa vi vidite :-)

Da biste objavili sajt potreban Vam je webhost. U ovom primeru ćemo koristiti besplatan hosting 000webhost.com zato što je najbolji.

1. Korak je kreiranje besplatnog poddomena.
Idite na 000webhost.com i kliknite na Sign UP! u donjem desnom uglu. Prilikom logovanja izaberite opciju I will choose your free subdomain i unesite ime vaseg sajta. Unesite Vaše ime (Your name), e-mail (Your email) i dva puta unesite lozinku (polja Password i Type password again). Na kraju treba čekirati I agree to Terms Of Service, popuniti anti-spam polje i kliknuti na Create My  Account. Na e-mail će Vam stići zahtev da potvrdite nalog, pa kliknite na taj link.

2. Korak - Logovanje na 000webhost.com
Idite na 000webhost.com i kliknite na Membres Area da biste se ulogovali. Pored vašeg domena se nalazi Go to CPanel opcija na koju treba kliknuti. Pojaviće se gomila alata, ali Vi izaberite FIle Manager ikonicu. U FIle Manager-u možete dodavati nove fajlove na server ili brisati postojeće. Svi fajlovi koji se tiču vašeg sajta trebaju biti smešteni u public_html folder.

3. Instalacija sajta za razmenu linkova
Izabraćemo LinkEX besplatnu PHP skriptu koju možete skinuti sa Download stranice sajta. Nakon download-a raspakujte .zip fajl. Ulogujte se na 00webhost.com i u public_html folder upload-ujte index.php fajl iz raspakovanog .zip fajla. Sajt za razmenu linkova je instaliran!!!. Idite na link vašeg sajta i konfigurišite sajt kako vam odgovara.

4. Promovišite Vaš sajt
Da bi beklinkovi vredeli što više, Vaši sajtovi moraju biti popularni i da imaju što veći Google PR. Da biste to postigli potrebno je da prijavite Vaš sajt na što više sličnih sajtova za razmenu linkova. Razmenite linkove sa sledećim sajtovima:
1.) http://seoalati.host22.com/
2.) http://razmenalinkova.comuv.com/
3.) http://radios.site90.com
i pogledajte da li postoji još neki sličan sajt za razmenu linkova na ovim sajtovima.


Nema komentara: