PREPORUČITE:

31. 01. 2015.

Potreban astrolog saradnik

Potreban je astrolog za pisanje horoskopa i tekstova na sličnu temu na blogu koji je do sada imao preko 700 000 poseta.

Tekstovi bi brzo bili rangirani na google-u i bili bi dosta čitani. Blog je pokrenut 2011. godine.

Ukoliko zahtevate blog će biti reorganizovan po Vašoj želji. Svaki tekst je moguće jednostavno šerovati, tako da će dobri tekstovi biti dosta prisutni i na društvenim mrežama.

Moja zarada bi bila od banera sa leve strane bloga, a Vi bi mogli da reklamirate Vaše usluge. Ukoliko ne želite da reklamirate svoje usluge mogu Vam preporučiti neke proizvode i da zarađujete od procenta, ali otom potom.

Mogu Vam pomoći da napravite jednu stranicu sa cenama Vaših usluga ili proizvoda kojeg reklamirate.

Za blog nije potrebno kupovati hosting i domen, jer se nalazi na besplatnoj platformi. To ujedno znači da će biti još dugo prisutan na internetu.

Za dodatne informacije slobodno  me kontaktirajte.

Reč je o blogu >> Pogled u Nebo

3 komentara:

Blogger kaže...
Administrator je uklonio komentar.
Blogger kaže...

If you're attempting to lose fat then you certainly have to start using this totally brand new tailor-made keto meal plan.

To create this keto diet, certified nutritionists, fitness couches, and top chefs have united to develop keto meal plans that are productive, decent, cost-efficient, and enjoyable.

From their launch in 2019, thousands of individuals have already completely transformed their figure and health with the benefits a great keto meal plan can give.

Speaking of benefits: in this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones provided by the keto meal plan.

Unknown kaže...

Poštovani,zovem se Sunčica Pavlović, završila sam dvogodišnju školu, kod astrologa Sanje Colje i Srednju školu Turističku.Rado BiH postala deo vašeg kolektiva, srdačan pozdrav!