PREPORUČITE:

30. 07. 2012.

GPT zarada

GPT sajtovi su "Get Paid to" sajtovi. Ovi sajtovi pružaju mogućnost da jednostavno zarade novac. GPT sajtovi su u osnovi sajtovi za online oglašavanje. Oni rade po sledećem principu: oglašavači koriste  ove sajtove da bi dobili više posetilaca i kupaca, a GPT sajtovi promovišu oglašavače i plaćaju Vam da završite neku ponudu koju zahteva oglašavač.

Postoji mnogo različitih vrsta ponuda koje možete odraditi da biste zaradili novac. Možete da zaradite ako popunite anketu, ako posetite neki websajt, ako igrate igrice i još mnogo toga.

Većina GPT sajtova isplaćuje preko PayPal-a. Postoje GPT sajtovi koji nemaju zahtevan minimalni iznos za isplatu,  dok drugi zahtevaju da zaradite više novca da bi Vam isplatili.

Ako se opredelite za ovaj način zarade, videćete da ima dosta prevara. Takođe, postoje sajtovi koji godinama rade i redovno isplaćuju. Ovde je postavljena lista proverenih sajtova:

http://www.cashcrate.com/
http://www.points2shop.com/
http://www.surveyscout.com/main/
http://www.sendearnings.com/members/signup
http://www.inboxdollars.com/members/signup
http://www.inboxpays.com/
http://www.cash4offers.com/
http://www.creationsrewards.net/

3 komentara:

Anonimno kaže...

GPT sajtovi su daleko bolji izbor u odnosu na PTC sajtove, na kojima pojedinac, sam, bez referala, ne može praktično ništa da zaradi. Problem je jedino u tome što najviše prilika za zaradu na GPT sajtovima imaju ljudi koji pripadaju engleskom govornom području. Međutim, i ovaj tip sajtova podrazumeva referalne programe. Stoga bi ljudi, koji su zainteresovani za ovakav vid zarade, a imaju rođake i prijatelje u SAD - u, Ujedinjenom Kraljevstvu, Kanadi, Australiji ... ili su u stanju da na druge načine izgrade mrežu referala sa engleskog govornog područja, svakako trebali da se registruju na nekoliko GPT sajtova. Primer GPT sajta sa veoma dobrom reputacijom je i GetPaid. Ukoliko ste zainteresovani, možete se registrovati preko mog referalnog linka:

http://www.get-paid.com/index.php?ref=moringa

Hvala unapred, i srećno. :-)

Blogger kaže...

There is an amazing new opportunity that is growing in popularity online.

Large companies are paying regular people just for sharing their opinions!

You can get from $5 to $75 per each survey!

This is open to anybody in the world!

Blogger kaže...

Register To SwagBucks Now!
SwagBucks reward their members with free cash and gift cards for the everyday activities they already do online.

Get Points
Get online shopping cash-backs, watch videos, use a search engine, participate in surveys, and find great deals to earn points.

Get Free Gift Cards
Exchange your swag points for free gift cards to your favorite retailers like Walmart or Amazon, and more, or get cash back from PayPal.