PREPORUČITE:

27. 07. 2012.

Zarada popunjavanjem anketa

Velike kompanije svakodnevno izdvajaju velike količine novca koje daju ljudima poput vas samo da bi saznale šta mislite. Očajnički žele da razumeju kako kupci razmišljaju. Troše milijarde dolara svake godine za istraživanje tržišta da bi utvrdili da li u neki proizvod vredi ulagati novac i vreme.

Istraživanja im pomažu da poboljšaju svoje proizvode, tako da su spremni da Vam plate dobar novac za vaše mišljenje o proizvodima. 

Na nekim sajtovima možete naći gomilu proizvoda za koje treba da date svoje mišljenje. Bilo da ste domaćica, majka, učenik, penzioner, radite puno radno vreme ili jednostavno želite da zaradite nešto novca, ovo može biti Vaša ulazniza za zabavu i lakšu zaradu.

Na nekim sajtovima je registracija besplatna, a negde se plaća u zavistonsti od tog da li želite da dobijate bolje plaćene ankete. Možda se pitate zašto je potrebno da platite za neke ankete? Evo odgovora:

Neke ankete nemaju zapravo cilj da istražuju tržište, već im je cilj da Vam prezentuju proizvod koji biste eventualno kupili.

Ako Vam se kroz anketu servira reklama za neki proizvod, onda im je bitno da imate mogućnost kupovine takvog njihovog proizvoda, tj. žele da se uvere da koristite internet za kupovinu. Uplaćivanjem simbolične sume vi potvrđujete tu mogućnost.

Kada platite premijum paket Vi ćete dobijati bolje plaćene ankete, ali imajte u vidu da svrha tih anketa nije da istražuju Vaše mišljenje, već da nešto kupite. Reklamiranje u vidu anketa je veoma efikasno i budite oprezni jer Vas mogu lako ubediti da Vam je njihov proizvod stvarno potreban :-).


Sada kada shvatate suštinu i caku zarade popunjavanjem anketa i ukoliko ste i dalje zainteresovani prijavite se na mejling listu da biste dobijali informacije o sajtovima koji nude ankete. Biće sajtova koji Vam besplatno nude ankete, a slaćemo Vam i one u kojima morate da kupujete pakete kako bi dobili bolje plaćene ankete.

Evo jednog sajta na kome možete besplatno dobijati ankete, pa pokušajte: AWSurveys




Prijavite se


1 komentar:

Unknown kaže...

Ovo Je Provjereno Dobar Sistem Zarade.
Preporučite Druge I Zaradite 25$.
Posao koji je u kratko vrijeme zaludio cijeli svijet.
http://DamirBusiness.MyOpportunityPlus.com